Μπριζόλες στο τηγάνι
- Difficulty Level Για έμπειρους
Ingredients
- 4 μπριζόλες
- 6 κρεμμυδάκια στιφάδου
- 6 μικρά κολοκυθάκια
- 6 καρότα
- 6 μικρές πατάτες
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- Βράζετε τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Ταυτόχρονα, σοτάρετε ολόκληρα τα κρεμμύδια σε μια μικρή κατσαρόλα μαζί με λίγο λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα
- Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα και όταν γίνουν, τις ξεφλουδίζετε και τις περνάτε λίγο από το τηγάνι για να πάρουν χρώμα.
- Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις τσιγαρίζετε σε ένα τηγάνι. Τις διατηρείτε ζεστές
- Στη συνέχεια κόβετε τα 4 κομμάτια φουά γκρα περίπου 1,5 εκατοστά πάχος και τα τσιγαρίζετε και αυτά
- Προσθέτετε στις μπριζόλες, αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε τα κολοκυθάκια και τα καρότα
- Μόλις γίνουν τα σερβίρετε στο πιάτο μαζί με τις πατάτες, τα λαχανικά και τα κρεμμύδια. Έπειτα προσθέτετε στο πιάτο την μπριζόλα, τα λαχανικά και τη σάλτσα
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ