Μπριζόλες με τυρί
- Difficulty Level Γρήγορο
Ingredients
- 500γρ. μπριζόλες
- 200γρ. μοτσαρέλα
- 100ml κρέμα γάλακτος
- 1 αυγό
- Μοσχοκάρυδο
- Λάδι
- Αλάτι - πιπέρι
Instructions
- Ετοιμάζετε τα κάρβουνα. Αλείφετε τις μπριζόλες με λάδι και ρίχνετε αλάτι – πιπέρι
- Τις ψήνετε στα κάρβουνα για 5 λεπτά περίπου. Ταυτόχρονα ετοιμάζετε τη σάλτσα
- Σ' ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε τη μοτσαρέλα. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει λεία κρέμα
- Σ΄ ένα μπολ χτυπάτε το αυγό, προσθέτετε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι
- Ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι, ανακατεύετε και όταν η σάλτσα πήξει, την ρίχνετε πάνω από τις ζεστές μπριζόλες
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οι μπριζόλες που θα δώσουν περισσότερη νοστιμιά είναι οι χοιρινές και μάλιστα γάλακτος. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε τη συνταγή μας με λεπτές λωρίδες χοιρομέρι. Τέλος οι μπριζόλες μπορούν να ψηθούν και στο φούρνο.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ