Μπριζόλες με σάλτσα
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 6 μπριζόλες
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντοματες
- 1 κουτ. κορν φλάουρ
- 1 κουτ. ζάχαρη
- 1/4 λάχανο
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Instructions
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ντομάτες. Τα αναμιγνύετε, προσθέτετε το κορν φλάουρ και μαρινάρετε τις μπριζόλες για μισή ώρα περίπου.
- Ζεσταίνετε λίγο λάδι σ ένα τηγάνι και σοτάρετε τις μπριζόλες, τις γυρίζετε 3-4 φορές μέχρι αυτές να ροδίσουν. Τις αφαιρείτε και προσθέτετε την μαρινάδα και την παρμεζάνα τριμμένη.
- Προσθέτετε τη ζάχαρη, το αλάτι και σκεπάζετε το τηγάνι. Αφήνετε το φαγητό να σιγοβράζει για 5-10 λεπτά και μέχρι να μειωθεί το ζουμί.
- Αφαιρείτε τις μπριζόλες και σοτάρετε για λίγο το λάχανο το οποίο έχετε κόψει σε μεγάλα κομμάτια.
- Σερβίρετε τις μπριζόλες με το λάχανο και τα περιχύνετε με την σάλτσα.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ