Μπριζόλες με σάλτσα
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 6 μπριζόλες
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντοματες
- 1 κουτ. κορν φλάουρ
- 1 κουτ. ζάχαρη
- 1/4 λάχανο
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ντομάτες. Τα αναμιγνύετε, προσθέτετε το κορν φλάουρ και μαρινάρετε τις μπριζόλες για μισή ώρα περίπου.
- 2. Ζεσταίνετε λίγο λάδι σ ένα τηγάνι και σοτάρετε τις μπριζόλες, τις γυρίζετε 3-4 φορές μέχρι αυτές να ροδίσουν. Τις αφαιρείτε και προσθέτετε την μαρινάδα και την παρμεζάνα τριμμένη.
- 3. Προσθέτετε τη ζάχαρη, το αλάτι και σκεπάζετε το τηγάνι. Αφήνετε το φαγητό να σιγοβράζει για 5-10 λεπτά και μέχρι να μειωθεί το ζουμί.
- 4. Αφαιρείτε τις μπριζόλες και σοτάρετε για λίγο το λάχανο το οποίο έχετε κόψει σε μεγάλα κομμάτια.
- 5. Σερβίρετε τις μπριζόλες με το λάχανο και τα περιχύνετε με την σάλτσα.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική