Μους Ξινοτύρι (από τον chef Δημήτρη Παπαδόπουλο)
Ingredients
- 8 παξιμαδάκια λαδιού άσπρα
- 500 γρ. Ξινοτύρι Φρέσκο Νάξου
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- μαρμελάδα φράουλα ή ντομάτα
- φρέσκο δυόσμο για την διακόσμηση
Instructions
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το ξινοτύρι και το χτυπάμε με το σύρμα στην μεσαία ταχύτητα για 1 λεπτό.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να ομογενοποιηθεί. Θέλουμε μία βελούδινη υφή (προσοχή, όχι πολύ γιατί θα σφίξει).
- Σ’ ένα μπολ τοποθετούμε τα παξιμαδάκια και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρουμε από πάνω την μους.
- Διακοσμούμε με την μαρμελάδα και γαρνίρουμε από πάνω με τον δυόσμο.
- Recipe Type : ΓΛΥΚΑ