Μοσχάρι με μουστάρδα
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 4 μπριζόλες χωρίς κόκαλα
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 ποτ. λευκό κρασί
- 1 κουτ. μουστάρδα
- Λάδι
- Λίγο αλεύρι
- Αλάτι – πιπέρι (προαιρετικά)
Instructions
- Πλένετε το κρέας και το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Αλατίζετε και αλευρώνετε ελαφρά το κρέας. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
- Ζεσταίνετε σ' ένα τηγάνι ή μια κατσαρόλα, μια κουταλιά λάδι και ροδίζετε το κρέας απ' όλες τις πλευρές.
- Βγάζετε με τρυπητή κουτάλα τα κομμάτια του κρέατος και ρίχνετε στο ίδιο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν καλά.
- Ξαναβάζετε στην κατσαρόλα ή το τηγάνι το κρέας και ανακατεύετε ελαφρά. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη μουστάρδα.
- Προσθέτετε λίγο ζεστό νερό και πιπέρι αν η μουστάρδα δεν είναι καυτερή. Σιγοβράζετε το φαγητό, περίπου για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με λίγη σάλτσα.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ