Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος πρέπει να είναι νουά για να γίνει τρυφερό. Για πιο ανατολίτικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη κανέλα και γαρίφαλο όπως και δυόσμο ψιλοκομμένο.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Το κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος πρέπει να είναι νουά για να γίνει τρυφερό. Για πιο ανατολίτικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη κανέλα και γαρίφαλο όπως και δυόσμο ψιλοκομμένο.
© 2024 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική