Μιλκσέικ πορτοκάλι
Ingredients
- 400ml χυμό πορτοκαλιού
- 250ml άπαχο γάλα
- 1 κουτ. μέλι
- 100γρ. τόφου μαλακό
- 6 παγάκια
- Ξύσμα πορτοκαλιού
Instructions
- Για ένα υγιεινό και δροσερό ποτό, μην χρησιμοποιήσετε έτοιμο χυμό
- Πλένετε καλά 4 πορτοκάλια, το ένα από αυτά ξύστε το εξωτερικά και κρατήστε το ξύσμα στην άκρη
- Στίψτε όλα τα πορτοκάλια έτσι ώστε να έχετε περίπου δύο φλυτζάνια χυμό
- Βάλτε το για 15 λεπτά περίπου στο ψυγείο
- Στον κάδο του μπλέντερ ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού, το γάλα, το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα παγάκια
- Χτυπήστε το μίγμα μέχρι αυτό να γίνει πηχτό. Μοιράζετε το μιλκσέικ σε ψηλά παγωμένα ποτήρια
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το άπαχο γάλα μπορείτε να το αντικαταστήστε με παγωμένο γάλα σόγιας. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μαλακό τόφου θα χαρίσει extra όγκο. Τέλος, για περισσότερο άρωμα μπορείτε να προσθέσετε ½ κουτ. εκχύλισμα βανίλιας
- Recipe Type : LIGHT