
Μαρινάδα για BBQ (Μοσχάρι – Χοιρινό)
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 1 κούπα ουίσκι Bourbon
- 1/2 κούπα φυστικέλαιο
- 1/2 κούπα μηλόξυδο
- 1/2 κούπα κέτσαπ
- 2 κουτ. σούπας τριμ. μοσχοκάρυδο
- 3 κουτ. σούπας στιγμιαίο καφέ
- 1/4 κούπας μέλι
- 3 κουτ. τσαγιού αλάτι
- 2 κουτ. τσαγιού ταμπάσκο
- 3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουτ. τσαγιού πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Βάζετε όλα τα ρευστά υλικά σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε και τα στερεά και ανακατεύετε. Τα αφήνετε μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Περιχύνετε το μίγμα στο κρέας και βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική