Μανιτάρια με ζαμπόν
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 400 γρ. μανιτάρια
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. ζαμπόν
- Λάδι
- Μαϊντανός
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε και καθαρίζετε προσεκτικά τα μανιτάρια, τα κόβετε σε λεπτές φέτες
- Σ’ ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και σοτάρετε τα μανιτάρια
- Κόβετε το ζαμπόν σε πολύ μικρές λωρίδες
- Ρίχνετε το ζαμπόν στα μανιτάρια τα ανακατεύετε και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος
- Ανακατεύετε καλά και όταν η σάλτσα αρχίζει να πήζει, ρίχνετε ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε
- To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Αν δεν ενοχλεί τους καλεσμένους σας, το σκόρδο, τότε μπορείτε να προσθέσετε 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο. Στη συνέχεια το σοτάρετε σε λίγο λάδι ή βούτυρο μέχρι να ροδίσει. Τέλος, προσθέτετε τα μανιτάρια και ακολουθείτε την υπόλοιπη συνταγή.
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ