Μανιτάρια με γιαούρτι
Ingredients
- 500γρ. μανιτάρια
- 50γρ. γιαούρτι
- 50γρ. λευκό κρασί
- 1 κρεμμύδι
- 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
- Λίγο λάδι
- Άνηθος
- Πάπρικα
Instructions
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τον άνηθο. Σ' ένα τηγάνι, ζεσταίνετε λίγο λάδι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα
- Ρίχνετε τα μανιτάρια, τα οποία πρώτα έχετε πλύνει και ξεφλουδίσει, αν είναι φρέσκα. Ανακατεύετε και ρίχνετε το κρασί
- Τα σιγοβράζετε για 5 λεπτά περίπου
- Σε λίγο κρύο νερό διαλύετε το κορν φλάουερ και το ρίχνετε στο τηγάνι
- Το αφήνετε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα
- Ανακατεύετε το γιαούρτι με τον άνηθο και την πάπρικα και το ρίχνετε στη σάλτσα
- Το αφήνετε λίγο μέχρι να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά και το αποσύρετε
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οι θερμίδες είναι υπολογισμένες για γιαούρτι αγελαδινό με 1% λιπαρά. Επιπλέον προσοχή χρειάζεται όταν ρίξετε το γιαούρτι. Δεν πρέπει η σάλτσα να βράσει, απλά να ζεσταθεί
- Recipe Type : LIGHT