Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Το φαγητό σας στο τελείωμα πρέπει να έχει ζουμί. Αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά από το ξύδι μπορείτε να το προσθέσετε λίγο πριν το τελείωμα. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε ένα ξύλο κανέλα και να αντικαταστήσετε το πιπέρι με χονδρό.
Μανιτάρια λαδερά
- Difficulty Level Για αρχάριους
Υλικά
- 1 κιλό μανιτάρια
- 1/2 κιλό κρεμμύδια στιφάδου
- 2 ντομάτες
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 1 ½ φλ. λάδι
- 1 φλ. ξύδι
- Δάφνη
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια τα οποία πρώτα έχετε πλύνει καλά.
- 2. Κόβετε στη μέση τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και σε μέτρια φωτιά ροδίζετε τα κρεμμύδια.
- 3. Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε μία κατσαρόλα, ρίχνετε το λάδι και τα μανιτάρια.
- 4. Ανακατεύετε ελαφρά και τα αφήνετε για 5 λεπτά.
- 5. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες και το σκόρδο σε φέτες και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα.
- 6. Προσθέτετε το ξύδι, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι και το ανάλογο νερό.
- 7. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό σας να βράσει περίπου για 1 ώρα.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική