
Μακαρόνια με σπαράγγια
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 1/2 κιλό μακαρόνια
- 250γρ. σπαράγγια
- 1 κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- Λίγο θυμάρι
- Βασιλικό
- 1/2 λεμόνι
- Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα μακαρόνια “al dente”. Τα στραγγίζετε
- 2. Στη συνέχεια βράζετε τα σπαράγγια μέχρι αυτά να μαλακώσουν
- 3. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν
- 4. Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια τα σπαράγγια
- 5. Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ή μπολ ανακατεύετε ελαφρά τα μακαρόνια, το μίγμα ντομάτας, τα σπαράγγια, προσθέτετε λίγο ξερό θυμάρι και φύλλα φρέσκου βασιλικού, το χυμό μισού λεμονιού και σερβίρετε
- 6. Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να προσθέσετε και φρέσκο κρεμμυδάκι για extra γεύση και για ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Επίσης, γαρνίρετε και με κομμάτια ντομάτας
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική