Μακαρόνια με σπαράγγια
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 1/2 κιλό μακαρόνια
- 250γρ. σπαράγγια
- 1 κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- Λίγο θυμάρι
- Βασιλικό
- 1/2 λεμόνι
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα μακαρόνια “al dente”. Τα στραγγίζετε
- Στη συνέχεια βράζετε τα σπαράγγια μέχρι αυτά να μαλακώσουν
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν
- Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια τα σπαράγγια
- Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ή μπολ ανακατεύετε ελαφρά τα μακαρόνια, το μίγμα ντομάτας, τα σπαράγγια, προσθέτετε λίγο ξερό θυμάρι και φύλλα φρέσκου βασιλικού, το χυμό μισού λεμονιού και σερβίρετε
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να προσθέσετε και φρέσκο κρεμμυδάκι για extra γεύση και για ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Επίσης, γαρνίρετε και με κομμάτια ντομάτας
- Recipe Type : LIGHT