Λουκάνικα με σάλτσα ντομάτας
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 500 γρ. λουκάνικα
- 4 κρεμμύδια
- 4 πιπεριές
- 300γρ. ντομάτες
- 2 κουτ. μπαλσάμικο
- 1 λεμόνι
- θυμάρι
- Μαϊντανός
Instructions
- Πλένετε και κόβετε τα 3 κρεμμύδια στα τέσσερα και τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια
- Ανακατεύετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με το λεμόνι και το θυμάρι και τα ψήνετε στη σχάρα σε μέτρια φωτιά
- Ψήνετε τα λουκάνικα για 6-8 λεπτά από κάθε πλευρά
- Ψιλοκόβετε το ένα κρεμμύδι και τις ντομάτες. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα υλικά, προσθέτετε το μπαλσάμικο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για να βγάλουν το άρωμά τους
- Σερβίρετε τα λουκάνικα ζεστά με τα λαχανικά και τη σάλτσα ντομάτας
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να ανακατέψετε και λίγη μουστάρδα με μια κουταλιά κόκκινο κρασόξιδο. Έτσι έχετε και μια δεύτερη σάλτσα. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε λίγο τσίλι στη σάλτσα ντομάτας για πιο πικάντικο αποτέλεσμα
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ