
Λαχανικά με ρύζι
- Difficulty Level Εύκολο
Υλικά
- 250γρ. σκούρο ρύζι
- 100γρ. κόκκινα φασόλια
- 2 ντομάτες
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κουτ. τσίλι
- Λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- 1. Σε αλατισμένο νερό, βράζετε το ρύζι. Το σουρώνετε
- 2. Κάνετε το ίδιο και με τα φασόλια
- 3. Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά. Σε μία κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και σοτάρετε τα λαχανικά
- 4. Τελευταία ρίχνετε την ντομάτα, λίγο νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να πήξει και να απορροφηθούν όλα τα υγρά
- 5. Προσθέτετε τέλος τα φασόλια και μαγειρεύετε για 15 λεπτά ακόμη
- 6. Προσθέτετε το τσίλι, ανακατεύετε και σερβίρετε τη σάλτσα πάνω από το βρασμένο ρύζι
- 7. Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Οποιοδήποτε μυρωδικό προσθέσετε όπως αποξηραμένη ρίγανη, τριμμένο κύμινο, τριμμένο πιπέρι, ακόμα και σάλτσα σόγιας, δεν θα αυξήσει τις θερμίδες, παρά μόνο τη γεύση
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική