Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Αν το λίπος είναι κάτι που δεν σας αρέσει, αφαιρέστε από τις μπριζόλες μ’ ένα κοφτερό μαχαίρι το λίπος. Επιπλέον μπορείτε, στο τελείωμα να δέσετε τη σάλτσα με μια κουταλιά κορν φλάουρ και λίγο βούτυρο. Περιχύστε με αυτή τις μπριζόλες.
Λαχανικά με μπριζόλες
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 ½ κιλό μπριζόλες χοιρινές
- 4 ντομάτες
- 4 πατάτες
- 4 κρεμμύδια
- 4 καρότα
- 1 ποτήρι άσπρο κρασί
- 30 γρ. αλεύρι
- 30 γρ. αλεύρι
Instructions
- Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά και τα κόβετε σε λωρίδες.
- Πλένετε και “πλαταίνετε” τις μπριζόλες.
- Βάζετε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι με λίγο λάδι.
- Αλευρώνετε τις μπριζόλες και τις τηγανίζετε για 4 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.
- Ανακατεύετε τα λαχανικά και σε μία κατσαρόλα βάζετε στη βάση τα μισά, τοποθετήστε επάνω τους τις μπριζόλες και τις σκεπάζετε με τα υπόλοιπα χόρτα. Ρίχνετε το κρασί, την τριμμένη ντομάτα, αλάτι – πιπέρι και λίγο νερό.
- Σε σιγανή φωτιά αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να γίνουν οι μπριζόλες και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ