1.Φιλετάρετε τα ψάρια και τα σοτάρετε με ελαιόλαδο από την πλευρά του δέρματος για να σχηματιστεί κρούστα.
2.Στην συνέχεια, τα βάζετε στο φούρνο που έχετε προθερμάνει για 3-5 λεπτά στους 200 βαθμούς και τα ψήνετε.
3.Στη συνέχεια φτιάχνετε το πουρέ.
4.Πλένετε,καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κυβάκια την σελινόριζα.
5.Σ‘ ένα τηγάνι σοτάρετε την σελινόριζα με βούτυρο και ελαιόλαδο. Ανακατεύετε, κλείνετε το καπάκι και την αφήνετε να μαλακώσει. Σβήνετε με το κονιάκ και ρίχνετε τον ζωμό κότας.
6.Αφού μαλακώσει την περνάτε από το multi για να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα- πουρές.
7.Προτείνουμε:Το λαβράκι πηγαίνει θαυμάσια και με πουρέ μπρόκολου. Για τον πουρέ μπρόκολου σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό και αλάτι. Κόβετε το μπρόκολο σε μικρά φουντάκια και το βράζετε. μέχρι να τρυπιέται. Τέλος βάζετε το μπρόκολο, αφού το σουρώσετε, στο μπλέντερ και το πολτοποιείτε. Αν το μείγμα σας φαίνεται πολύ πυκνό, αραιώνετε με λίγο γάλα ή νερό ή το χυμό λεμονιού.