Λαβράκι με μπάμιες
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 1/2 κιλό ψάρι φιλέτο
- 1/2 κιλό μπάμιες
- 2 ντομάτες
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Μαϊντανός
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Καθαρίζετε τις μπάμιες και τις περνάτε από ένα τηγάνι για να βγάλουν τα “υγρά”
- Πλένετε και ψιλοκόβετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά. Σ' ένα ταψί τοποθετείτε τις μπάμιες και πάνω τους το ψάρι και μετά το μίγμα ντομάτας
- Προσθέτετε λάδι, αλάτι, πιπέρι και το ψήνετε στο φούρνο στους 180ο C για 45 λεπτά περίπου
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μία διαφορετική πρόταση για τις μπάμιες είναι να τις βάλετε καθαρισμένες σ' ένα φλιτζάνι τσαγιού ξίδι και να το αφήσετε στον ήλιο να στεγνώσουν για 2 ημέρες. Τέλος, η συνταγή σας μπορεί να γίνει και με φιλέτο ροφού, κ.α.
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ