Κρέπες πιπεριάς με τυρί κρέμα
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 50 γρ. αλεύρι
- 2 ασπράδια αυγών
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1/2 κρεμμύδι
- Άνηθος
- Πιπέρι
Instructions
- Καθαρίζετε την πιπεριά και το ξερό κρεμμύδι και τα ψιλοκόβετε
- Σ' ένα μπλέντερ χτυπάτε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί κρέμα και τον άνηθο για 2-3 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία
- Ρίχνετε με ένα μεγάλο κουτάλι το ¼ από το μίγμα στο τηγάνι
- Το ψήνετε μέχρι η κάτω πλευρά να χρυσίσει
- Γυρίζετε από την άλλη πλευρά και επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει ο χυλός
- Βάζετε σε κάθε κρέπα 50 γρ. περίπου από το τυρί κρέμα
- Πασπαλίζετε με τον άνηθο ψιλοκομμένο και τυλίγετε σε ρολό
- Τοποθετείτε σε πιατέλα ή πιάτα και σερβίρετε αμέσως
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε να φτιάξετε τις κρέπες από τη προηγούμενη μέρα και να τις τοποθετήσετε, άψητες, στο ψυγείο τυλιγμένες με σελοφάν. Έτσι το άρωμα της πιπεριάς θα γίνει ακόμη πιο έντονο.
- Recipe Type : LIGHT