Κρέας με πιπεριές
Ingredients
- 1 κιλό φιλετάκια
- 1 κρεμμύδι
- 2 πιπεριές (κίτρινες – πράσινες)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 80 γρ. ψωμί
- 1 αυγό
- 25 γρ. βούτυρο
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Καθαρίζετε το ψωμί από την κόρα και το κάνετε ψίχουλα, χτυπώντας το στο μπλέντερ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια τα οποία έχετε ψιλοκόψει
- Ρίχνετε και αυτά στο μπλέντερ και προσθέτετε και το αυγό
- Αφήστε το μείγμα να δέσει. Παίρνετε τα φιλετάκια, βάζετε στο κέντρο τους μία κουταλιά από το μίγμα, τα τυλίγετε και τα στερεώνετε με μία οδοντογλυφίδα
- Πασπαλίζετε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο λάδι και τηγανίζετε για 7 λεπτά περίπου τα φιλετάκια γυρίζοντάς τα συχνά και τα βγάζετε
- Τέλος, κόβετε τα κρεμμύδια σε χονδρές ροδέλες και τις πιπεριές σε λωρίδες, τις σωτάρετε και τα βράζετε για 10 λεπτά περίπου, αν χρειαστεί προσθέστε και άλλο λάδι, στο ίδιο τηγάνι
- Σερβίρετε τα λαχανικά μαζί με τα φιλετάκια
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Για περισσότερη γεύση, τα φιλετάκια καλό είναι να βγουν από το μπούτι αρνιού. Επιπλέον στο μίγμα του ψωμιού μπορείτε να προσθέσετε 2-3 κουταλιές σάλτσα πέστο με βασιλικό
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ