
Κουνοπιδοκεφτέδες
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- Αλάτι - Πιπέρι
- 2 κρεμμύδια
- 50 γρ. γάλα
- 6 φρυγανιές
- 50 γρ. αλεύρι
- Ρίγανη
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Πλένετε το κουνουπίδι και κόβετε τα σκληρά του κομμάτια
- 2. Σε μία κατσαρόλα, βάζετε νερό και αλάτι και τα βράζετε περίπου για 15 λεπτά
- 3. Στη συνέχεια τα σουρώνετε και τα πολτοποιείτε μ' ένα πιρούνι. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και μουλιάζετε τις φρυγανιές στο γάλα
- 4. Σ' ένα μπολ, βάζετε το πολτοποιημένο κουνουπίδι, το κρεμμύδι, τα αυγά, λίγη ρίγανη, τις φρυγανιές, πρώτα τις στύβετε, το αλεύρι και το πιπέρι. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο
- 5. Σ' ένα τηγάνι, βάζετε λάδι, πλάθετε το μείγμα σε κεφτέδες και αφού τους αλευρώσετε, τους τηγανίζετε
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική