Κουνοπιδοκεφτέδες
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- Αλάτι - Πιπέρι
- 2 κρεμμύδια
- 50 γρ. γάλα
- 6 φρυγανιές
- 50 γρ. αλεύρι
- Ρίγανη
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε το κουνουπίδι και κόβετε τα σκληρά του κομμάτια
- Σε μία κατσαρόλα, βάζετε νερό και αλάτι και τα βράζετε περίπου για 15 λεπτά
- Στη συνέχεια τα σουρώνετε και τα πολτοποιείτε μ' ένα πιρούνι. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και μουλιάζετε τις φρυγανιές στο γάλα
- Σ' ένα μπολ, βάζετε το πολτοποιημένο κουνουπίδι, το κρεμμύδι, τα αυγά, λίγη ρίγανη, τις φρυγανιές, πρώτα τις στύβετε, το αλεύρι και το πιπέρι. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο
- Σ' ένα τηγάνι, βάζετε λάδι, πλάθετε το μείγμα σε κεφτέδες και αφού τους αλευρώσετε, τους τηγανίζετε
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το μείγμα με το κουνουπίδι θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο. Οι κεφτέδες μας τηγανίζονται σε άφθονο λάδι. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο.
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ