Κοτόπουλο πιπεράτο
- Difficulty Level Για έμπειρους
Ingredients
- 3 στήθη κοτόπουλου
- 3 κρεμμύδια
- 2 καυτερές πιπεριές
- 3 ντομάτες
- Κάρυ
- Λάδι
- Αλάτι
Instructions
- Πλένετε καλά το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρούς κύβους
- Κάνετε το ίδιο με τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τις πιπεριές. Σε μία κατσαρόλα βάζετε τους κύβους κοτόπουλου και τους σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν
- Αφαιρείτε τους κύβους και σοτάρετε τα λαχανικά. Όταν αυτά σοταριστούν, ρίχνετε και πάλι το κοτόπουλο, προσθέτετε βραστό νερό και αφήνετε να βράσει το φαγητό σας, περίπου για 20-25 λεπτά
- Αν η σάλτσα σας δεν έχει δέσει πολύ, μπορείτε να αφαιρέσετε το κοτόπουλο και βράστε 3 επιπλέον τη σάλτσα
- Ξαναβάζετε το κοτόπουλο στο σκεύος και το αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Η ίδια συνταγή μπορεί να ψηθεί και στο φούρνο, βάζοντας όλα τα υλικά σε αλουμινόχαρτο, το τυλίγετε αλλά ψήνετε το φαγητό σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ