
Κοτόπουλο με κρασί
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 1 κοτόπουλο
- 1/2 φλ. του τσαγιού κρασί
- 50 γρ. βούτυρο
- 1 κουτ. σούπας κορνφλάουρ
- Μαϊντανός
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 230οC. Αλατοπιπερώστε το εσωτερικό του κοτόπουλου
- 2. Βάλτε το σ' ένα ταψί και ψήστε το για 30-40 λεπτά. Αλείψτε το με βούτυρο κατά τη διάρκεια του ψησίματος
- 3. Τρυπήστε το κοτόπουλο στα πιο χοντρά σημεία των ποδιών. Ο χυμός που θα βγει πρέπει να είναι καθαρός
- 4. Βγάλτε το κοτόπουλο από το ταψί και κρατήστε το. Βάλτε το ταψί στη φωτιά σε μέτρια ένταση
- 5. Ρίξτε το στη σάλτσα και ανακατέψτε το με χτυπητήρι
- 6. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε τα μυρωδικά. Σερβίρετε τη σάλτσα με το κοτόπουλο.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική