Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Οποιοδήποτε αρωματικό όπως μαϊντανός, ή άνηθος θα απογειώσει τη γεύση. Προσοχή χρειάζεται στο βράσιμο των κολοκυθιών. Δεν πρέπει να μαλακώσουν τελείως.
Κολοκυθάκια με τυρί
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 2 κιλά κολοκυθάκια
- 200 γρ. κεφαλοτύρι
- 2 κρεμμύδια
- 200 γρ. γάλα
- 30 γρ. κορν φλάουρ
- Μαϊντανό
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα βράζετε περίπου για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια τα κόβετε στη μέση και βγάζετε τη σάρκα την οποία κόβετε σε μικρούς κύβους.
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τρίβετε το κεφαλοτύρι.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο λάδι, σοτάρετε το κρεμμύδι και ρίχνετε και τη σάρκα από τα κολοκυθάκια.
- Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε και τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Διαλύετε το κορν φλάουρ στο γάλα και το προσθέτετε στο σοταρισμένο μείγμα.
- Όταν πήξει προσθέτετε το κεφαλοτύρι, ανακατεύετε και το αποσύρετε από την φωτιά.
- Γεμίζετε τα κολοκυθάκια με το μείγμα, λαδώνετε ένα ταψί, βάζετε μέσα τα κολοκυθάκια και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ