
Κολιοί γεμιστοί
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 2-3 κολιούς (1 κιλό)
- 2 κρεμμύδια
- Μαϊντανός
- Λεμόνι
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Καθαρίζετε εξωτερικά το ψάρι και εσωτερικά, τραβώντας τα εντόσθια. Πλένετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβετε
- 2. Σε ένα μπολ, βάζετε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύετε και γεμίζετε με αυτό την κοιλιά των ψαριών
- 3. Καλό είναι να αφήσετε τα ψάρια, έτσι γεμιστά για μισή ώρα στο ψυγείο
- 4. Ανάβετε την φωτιά και όταν αυτή “καθίσει” βάζετε στην σχάρα τα ψάρια λαδώνοντας τα συχνά
- 5. Στύβετε το λεμόνι, προσθέτετε λίγο λάδι, τα ανακατεύετε και όταν τα ψάρια ψηθούν τα σερβίρετε με το λαδολέμονο
- 6. Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Μπορείτε στη συνταγή να προσθέσετε και 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσοχή χρειάζεται στο εσωτερικό καθάρισμα των ψαριών όπου πρέπει να τραβήξετε τα εντόσθια προσεκτικά χωρίς να διαλυθεί η κοιλιά
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική