
Κοκκινόψαρο μαριναρισμένο
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 4 μέτρια φιλέτα κοκκινόψαρου
- Χυμός 2 λεμονιών
- 1 κουτ. γλ. σπόροι μάραθου
- 1/4 κουτ. γλ. πάπρικα
- 1/4 κουτ. γλ. μαύρο πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- 1. Κοπανίστε πιπέρι, αλάτι, πάπρικα και σπόρους μάραθου στο γουδί
- 2. Προσθέστε λάδι και το χυμό των λεμονιών. Ανακατέψτε καλά
- 3. Βάλτε το ψάρι σε μια μεγάλη πιατέλα και σκεπάστε το με τη σάλτσα μαριναρίσματος. Βάλτε το στο ψυγείο για 1 ώρα
- 4. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ. Βγάλτε τα φιλέτα από τη σάλτσα και τοποθετήστε τα, με την πέτσα προς τα κάτω, σ' ένα ταψί
- 5. Βάλτε το στη σχάρα του γκριλ και ψήστε τα για 8 λεπτά. Μαρινάρετέ τα μια φορά κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Μην τα γυρίσετε από την άλλη μεριά
- 6. Σερβίρετε με σοταρισμένα μανιτάρια
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική