Κατσίκι με μακαρόνια
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 1 κιλό κρέας
- 1/2 κιλό μακαρόνια
- 1 κρεμμύδι
- 2 ντομάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ανθότυρο
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, τις ντομάτες και το σκόρδο.
- Σ' ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με λίγο λάδι.
- Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το ροδίζετε στο τηγάνι με το κρεμμύδι, για 5 λεπτά περίπου.
- Προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο και λίγο νερό (2 φλ. τσαγιού περίπου χλιαρό νερό).
- Το αφήνετε να βράσει για 1 ώρα περίπου.
- Ταυτόχρονα βράζετε τα μακαρόνια al dente σε μια άλλη κατσαρόλα.
- Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και άφθονο ανθότυρο.
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το καλύτερο κομμάτι του ζώου για τη συνταγή μας είναι η σπάλα ή τα πλευρά. Επιπλέον για πιο παραδοσιακό αποτέλεσμα, λίγο πριν το τέλος του κρέατος, μπορείτε να προσθέσετε χλιαρό νερό και να βράσετε τα μακαρόνια στη σάλτσα του κοκκινιστού.
- Recipe Type : ΚΡΕΑΣ