Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Μπορείτε να κρατήσετε λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα, την οποία θα βάλετε πάνω από τα κανελόνια, πριν την παρμεζάνα. Αν πάλι σας περισσέψει γέμιση, διαμοιράστε την ανάμεσα στα κανελόνια και πασπαλίστε με τυρί.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Μπορείτε να κρατήσετε λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα, την οποία θα βάλετε πάνω από τα κανελόνια, πριν την παρμεζάνα. Αν πάλι σας περισσέψει γέμιση, διαμοιράστε την ανάμεσα στα κανελόνια και πασπαλίστε με τυρί.
© 2024 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική