
Καλαμαράκια μεθυσμένα
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 κιλό καλαμαράκια
- 1/2 φλ. τσαγιού ούζο
- 1//2 φλ. τσαγιού κρασί
- 1 καυτερή πιπεριά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Λάδι
- Αλάτι - Πιπέρι
Instructions
- 1. Καθαρίζετε μέσα - έξω τα καλαμαράκια και τα πλένετε καλά. Τα κόβετε σε ροδέλες και τα αφήνετε να στραγγίξουν
- 2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, βάζετε λάδι και όταν ζεσταθεί καλά βάζετε το σκόρδο χοντροκομμένο, τα καλαμαράκια και την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 3. Όταν σοταριστούν, ρίχνετε το ούζο, το κρασί και το αλάτι
- 4. Όταν το αλκοόλ εξατμιστεί, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τα καλαμάρια να μαλακώσουν
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική