
Καλαμαράκια γεμιστά
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 500 γρ. καλαμαράκια
- 10 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Μαϊντανός
- Ρίγανη
- Κάππαρη
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- 1. Πλένετε τα καλαμαράκια, αφαιρείτε τα εντόσθια και χωρίζετε το σώμα από τα πλοκάμια
- 2. Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό και όταν αυτό βράσει, ρίχνετε τα καλαμάρια και τα αφήνετε για 15 λεπτά
- 3. Στραγγίζετε τα καλαμάρια και ψιλοκόβετε τα πλοκάμια. Τα βάζετε σ΄ένα μπολ, ρίχνετε κάπαρη, ψιλοκομμένο τον μαϊντανό και το σκόρδο, τη φρυγανιά, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι
- 4. Ανακατεύετε το μείγμα και γεμίζετε με αυτό το σώμα
- 5. Κλείνετε τα καλαμάρια με μια οδοντογλυφίδα. Ψήνετε στο γκριλ τα καλαμάρια τα οποία πρώτα έχετε λαδώσει μέχρι αυτά να μαλακώσουν
- Recipe Type : LIGHT
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική