Καβούρι με αβοκάντο
- Difficulty Level Εύκολο
Ingredients
- 300 γρ. καβούρι
- 1 κιλό αβοκάντο (4 τεμάχια)
- 1 λεμόνι
- 50 γρ. μαγιονέζα
- 10 γρ. μουστάρδα
- 10 γρ. κέτσαπ
- Λίγο ταμπάσκο
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Βράζετε το καβούρι και αφαιρείτε την ψίχα. Την κόβετε σε μικρά κομμάτια, πλένετε τα αβοκάντο και τα κόβετε στη μέση
- Αφαιρείτε το εσωτερικό και το κόβετε σε κύβους. Ανακατεύετε το αβοκάντο, την ψίχα του καβουριού, το χυμό του λεμονιού, λίγο λάδι, αλάτι – πιπέρι. Σκεπάζετε το μείγμα και το φυλάτε στο ψυγείο
- Σ' ένα μπολ ανακατεύετε την μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το κέτσαπ και το ταμπάσκο. Ρίχνετε αυτή τη σάλτσα στο μείγμα καβουριού
- Ρίχνετε λίγο λεμόνι στο εσωτερικό του αβοκάντο. Γεμίζετε και τα τέσσερα τεμάχια με το μείγμα
- To “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Στη συνταγή μπορείτε ν’ αντικαταστήσετε το καβούρι με γαρίδες. Επιπλέον η προσθήκη 1 κουταλιάς σούπας ουίσκι στη σάλτσα, θα δώσει πιο “τροπική” γεύση. Όπως και η προσθήκη ελιών κομμένες σε λεπτά φετάκια
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ