
Καβουρομακαρονάδα
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1 κιλό - 800γρ. καβούρια (2 τεμάχια)
- 500γρ. σπαγγέτι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ντομάτα
- 2 κρεμμυδάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 100γρ. φέτα
- Λάδι
- 1 ποτήρι ξύδι
- Βασιλικός
- Αλάτι – πιπέρι
Instructions
- 1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε νερό.
- 2. Ρίχνετε στη συνέχεια το ξύδι και τα καβούρια.
- 3. Τα αφήνετε να βράσουν περίπου για 5 λεπτά.
- 4. Τα αφαιρείτε με μια τρυπητή κουτάλα και κρατάτε το νερό, μέσα στο οποίο βράζετε το σπαγγέτι.
- 5. Βγάζετε τις δαγκάνες και κόβετε τα καβούρια στη μέση.
- 6. Σε ένα τηγάνι προσθέτετε λίγο λάδι, σοτάρετε τις σκελίδες σκόρδου τις οποίες έχετε τεμαχίσει, όπως και τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.
- 7. Τα αφήνετε να βράσουν και όταν η σάλτσα πήξει, βάζετε τη φέτα, το μαϊντανό και τις δαγκάνες. Ανακατεύετε.
- 8. Σερβίρετε τα μακαρόνια, από πάνω τη σάλτσα και ένα κομμάτι κάβουρα.
- Recipe Type : ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική