
Γουρουνόπουλο με μπύρα
- Difficulty Level Για έμπειρους, Μέτριας Δυσκολίας
Υλικά
- 3 κιλά γουρουνόπουλο μπούτι
- 5 σκελίδες σκόρδο
- 300 ml μπύρα
- 40 γρ. μουστάρδα
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Βγάζετε το κεντρικό κόκκαλο από το μπούτι και το απλώνετε. Αλείφετε πάνω του τη μουστάρδα, το σκόρδο το οποίο έχετε πολτοποιήσει
- 2. Το κλείνετε και το δένετε με ένα σπάγκο. Αλείφετε με λάδι το μπούτι και το αλατοπιπερώνετε. Το ψήνετε περίπου για 2 ώρες στους 180 βαθμούς
- 3. Λίγο πριν το τέλος, περίπου 15 λεπτά πριν, το ραντίζετε με την μπύρα και το αφήνετε μέχρι να κάνει κρούστα
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική