Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Το μυστικό για να παραμείνει ζουμί στη συνταγή μας είναι η ποσότητα του τραχανά. Το μισό φλιτζανάκι, μπορεί να είναι και τρεις κουταλιές της σούπας. Επιπλέον, αλευρώνετε τα μπαλάκια για να δέσει και το ζουμί.
Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει:
Το μυστικό για να παραμείνει ζουμί στη συνταγή μας είναι η ποσότητα του τραχανά. Το μισό φλιτζανάκι, μπορεί να είναι και τρεις κουταλιές της σούπας. Επιπλέον, αλευρώνετε τα μπαλάκια για να δέσει και το ζουμί.
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική