
Γιαουρτοσουβλάκια
Υλικά
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 κρεμμυδια
- 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
- 2 ντομάτες
- 5 πίτες για σουβλάκια
- 2 γιαούρτια
- 3 πατάτες
- Αλάτι – Πιπέρι
- Λάδι
Εκτέλεση
- 1. Σ' ένα μπολ βάζετε τον κιμά, τρίβετε το ένα κρεμμύδι και την μια ντομάτα, ρίχνετε το ψωμί το οποίο πρώτα έχετε μουσκέψει και στύψει, βάζετε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι
- 2. Ζυμώνετε όλα τα υλικά καλά μέχρι να ενοποιηθούν και πλάθετε 6-8 μπιφτέκια σε σχήμα κεμπάπ. Ψήνετε τα μπιφτέκια στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα
- 3. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις τηγανίζετε σε λάδι, το οποίο πρώτα έχει κάψει. Ψήνετε τις πίτες και κόβετε σε ροδέλες το άλλο κρεμμύδι και την ντομάτα
- 4. Παίρνετε μια πίτα απλώνετε γιαούρτι, βάζετε ένα μπιφτέκι, 2 ροδέλες ντομάτα και 2 ροδέλες κρεμμύδια και τέλος τοποθετείτε πάνω τους αρκετές πατάτες.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική