
Γιαουρτλού κεμπάπ
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 1/2 κιλό κιμάς
- 250 γρ. γιαούρτι
- 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 3 κρεμμύδια
- 2 ντομάτες
- 6 πίτες για σουβλάκια
- 1 αυγό
- Λάδι
- Κύμινο
- Μπαχάρι
- Κόκκινο πιπέρι
- Αλάτι
Instructions
- 1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και σε μια λεκανίτσα βάζετε τον κιμά, λίγο λάδι, τη φρυγανιά, το αυγό, το κρεμμύδι και όλα τα μπαχαρικά
- 2. Ζυμώνετε το μίγμα καλά και πλάθετε μακρόστενα κεφτεδάκια, τα οποία περνάτε σε καλαμάκια
- 3. Ψήνετε τα κεφτεδάκια στο γκριλ γυρίζοντάς τα περίπου για 20 λεπτά
- 4. Στη συνέχεια ψήνετε τις πίτες και τις ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα
- 5. Σε ατομικά πυρίμαχα πιάτα βάζετε τις πίτες, το κεμπάπ και τις ντομάτες
- 6. Όταν πρόκειται να σερβίρετε, ρίχνετε πάνω στα έτοιμα πιάτα το γιαούρτι, το οποίο έχετε χτυπήσει με λίγο νερό και τα βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά
- Recipe Type : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - ΖΥΜΗ
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική