
Γεμιστό ψαρονέφρι
- Difficulty Level Για έμπειρους
Υλικά
- 2 ψαρονέφρια
- 100 γρ. μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι. Λίγο κρασί
- Δεντρολίβανο
- Βασιλικός
- Τριμμένη φρυγανιά
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
- 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες και το ψαρονέφρι κατά μήκος, στη μέση
- 2. Σ ένα τηγάνι βάζετε λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, προσθέτετε τα μυρωδικά και μετά από 3-4 λεπτά ρίχνετε τα μανιτάρια και το κρασί
- 3. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε τριμμένη φρυγανιά και βγάζετε το τηγάνι από τη φωτιά
- 4. Βάζετε τα φιλέτα ανάμεσα σε φύλλα λαδόκολλας και τα χτυπάτε με το σφυράκι να απλωθούν
- 5. Απλώνετε τη γέμιση, τυλίγετε τα ψαρονέφρια και δένετε με σπάγγο
- 6. Αλείφετε το κρέας με λάδι, αλατοπιπερώνετε και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς, σκεπασμένο στην αρχή και ξεσκέπαστο μετά
- 7. Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Το ψαρονέφρι μπορεί να γίνει και στο bbq. Σε μέτρια φωτιά και σκεπασμένο για 30 λεπτά. Μετά και κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αλείφετε 4-6 φορές με λάδι και λεμόνι.
Related Recipes
© 2021 Παθος για μαγειρικη. All Rights Reserved.
Παθος για Μαγειρική