Γεμιστά με ιμάμ
Ingredients
- 1 1/2 μερίδα ιμάμ
- 6 μικρές ντομάτες
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. γραβιέρα
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- Λίγο μαϊντανό
- Λάδι
- Αλάτι – πιπέρι
Instructions
- Πλένετε τις ντομάτες και με ένα μαχαίρι αφαιρείτε το “καπάκι”
- Με ένα κουτάλι τις αδειάζετε
- Τρίβετε τις ντομάτες στο τρίφτη
- Εν το μεταξυ κόβετε το ιμάμ σε μικρά κομματάκια. Βάζετε το τεμαχισμένο ιμάμ σε ένα μπολ, ρίχνετε τη φέτα θρυμματισμένη, τη γραβιέρα τριμμένη και το γιαούρτι
- Ανακατεύτε καλά, προσθέτετε πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Μοιράζετε το μείγμα στις ντομάτες, τις βάζετε, σε ένα ταψί, προσθέτετε από πάνω το χυμό της ντομάτας και περιχύνετε με λίγο λάδι
- Ψήνετε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να μαλακώσει το εξωτερικό από τις ντομάτες
- Recipe Type : ΛΑΧΑΝΙΚΑ