Βακαλάος κεφτέδες
- Difficulty Level Μέτριας Δυσκολίας
Ingredients
- 300γρ. ψάρι
- 200γρ. πατάτες
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 αυγά
- Μαϊντανός
- Λάδι
- Αλάτι – Πιπέρι
Instructions
- Βράζετε το ψάρι ελαφρά, έτσι ώστε να κόβεται σε μικρά και λεπτά κομματάκια
- Παράλληλα βράζετε και τις πατάτες τις οποίες πρώτα έχετε πλύνει καλά
- Τις ξεφλουδίζετε και τις λιώνετε μ' ένα πιρούνι. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό
- Σ' ένα μπολ, βάζετε τις πατάτες, το ψάρι και τα λαχανικά. Προσθέτετε τα δύο αυγά και ζυμώνετε καλά
- Σχηματίζετε με το μίγμα μικρά κεφτεδάκια. Τέλος, βάζετε λάδι σ' ένα τηγάνι και όταν αυτό κάψει, ρίχνετε μέσα τα κεφτεδάκια. Τα τηγανίζετε από όλες τις πλευρές
- Το “Πάθος για μαγειρική” προτείνει: Καλό είναι να ζυμώσετε το μίγμα με το χέρι ώστε να μην θρυμματιστούν τα κομμάτια του ψαριού. Επιπλέον, χτυπήστε λίγο τα ασπράδια των αυγών, πριν αυτά τα ρίξετε στο μίγμα.
- Recipe Type : ΨΑΡΙΑ